Vi

Saknar du inspirationen och motivationen som krävs när det handlar om att träna och att äta nyttigt? Då har du hamnat helt rätt! Vi finns här för dig som en motiverande kraft som ger tips och information som gör det lättare att ta tag i träningen och kosten.

Att träna handlar inte bara om att svettas tillsammans med främlingar på ett gym, utan det handlar lika mycket om att hitta sätt att träna utomhus och hemma utan redskap och utan den instängdhet det ändå innebär att vara inne på ett gym.

För många är det lättare att sätta igång med träning om man kan göra enkel, men effektiv träning hemma eller utomhus. Att själv veta vad man ska göra, eller vilken typ av träning som passar just en själv näst är dock svårt.

Vi guidar dig genom olika slags träning och ger information om bra och nyttig kost, så att du enklare kan navigera dig runt bland dessa saker i livet. Det är roligt att blanda både gamla klassiker och lite av de nya trenderna, och det är precis vad vi erbjuder dig.

De nya trenderna kan göra att vem som helst blir utmattad och förvirrad, då det kommer nyheter i princip varje dag både vad gäller träningsformer och kost, så lagom är bäst!