Badrumskrokar

BadrumskrokarÄr du trött på ett oorganiserat badrum där saker bara ligger och skräpar på golvet. Handdukarna ramlar ner eller ni kanske fått tillökning och behöver mer utrymme i badrummet. Anledningen att installera badrumskrokar är många, det är enklare att hitta sina saker, ser bättre ut och förenklar vardagen. Det finns lika många anledningar till att installera badrumskrokar som det finns badrumskrokar att välja mellan! Det jobbiga med att installera de flesta är att badrum ofta är täckta med kakel och det kan vara svårt att fästa dem vid väggen utan att skada den. Badrumskrokarna här kommer du aldrig ha problem med, de fästs med tejp!

Att fästa badrumskrokar med tejp?

Ja, låter det konstigt? Det är faktiskt det bästa som kan hända ditt badrum. Genom att slippa borra i kakel och väggar minskas fuktskadorna rejält. De är enkla att använda sig av, vem som helst kan sätta upp dem, och kräver inget särskilt verktyg. Tejpen som används är självhäftande och lämnar inga eller få märket som du skulle vilja flytta kroken. De är väldigt starka och hållbara och du kan hänga allt från handdukar till morgonrock eller andra badrumsprylar på dem utan problem. Mindre hål genom att prova dessa krokar som man tejpar upp istället det är något vi rekommenderar.

Badrumskrokarnas utformning

I och med att alla badrum är såpass olika och med olika stil ville vi ta fram en krok som är såpass diskret och stilren att den passar in i alla badrum. Badrumskrokarna är gjorda av ett snyggt material i exempelvis matt, rostfritt stål som smälter in i alla badrum och ser ut som att vara gjorda för dem. Designen är snygg, klassisk och stilren och det finns olika storlekar och modeller så att du kan välja ut den badrumskrok som bäst uppfyller dina behov. Vissa är större för att bära tyngre saker och dessa badrumskrokar passar lika bra i badrummet som i köket!

Badrumskrokars användningsområden

I och med de många olika och snygga modellerna av badrumskrokar som finns går det att installera dem på ytor som inte bara är begränsade till badrummet. Med den superenkla monteringen och högkvalitativa tejpen från 3M kan dessa badrumskrokar sättas upp på massor av olika material. De är alltså inte begränsade till badrummet och du kan sätta upp dessa krokar på alla ytor gjorda a glas, klinkers eller kakel. Möjligheterna att organisera ditt hem på ett enkelt, smidigt, billigt och snabbt sätt är oändliga och det enda som begränsar dig är fantasin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *