PWO – Kosttillskott för enklare träning

Har du hört PWO nämnas på gymmet och är nyfiken på vad det är för något? Läs då denna artikel!

Vad är PWO?

Kanske har du hört PWO nämnas på ditt gym eller bland dina träningskompisar, och undrar vad det är egentligen. PWO är ett kosttillskott som har funnits länge, men som har blivit mer och mer populära de senaste åren. När du tar PWO får du mer energi och orkar på så vis träna längre. Det kan öka både din fysiska och din mentala styrka. PWO är ett kosttillskott som främst är lämpat för dig som tränar på gym. Olika PWOs innehåller olika nyckelämnen, beroende på vilket användningsområde de producerats för. Så fundera på vad du vill använda PWO för innan du väljer vilken produkt du ska använda. Hos återförsäljaren kan du alltid få tips och råd på vilket PWO du bör använda för olika ändamål.

Ta träningen till nya höjder

De flesta som testat PWO fortsätter med det, eftersom det kan ta din träning till nya höjder. Kanske är den enda tid du har att träna tidigt på morgonen, eller direkt efter jobbet, då du inte har så mycket energi. Då kan PWO vara en lösning. Några av effekterna av PWO är ökad styrka och uthållighet, minskad muskelnedbrytning och ökad energi och ökat fokus.

Hur du använder PWO

PWO står för Pre Workout – du bör alltså ta det före träningen. Ungefär en timme till en halvtimme innan träningen kan du ta PWO. Du finner PWO i många olika format, såsom tabletter, pulver, färdigmixade drycker med mera. Vad du väljer beror helt på dina personliga preferenser! Men tänk på att när du tränar mycket är det viktigt att få i sig mycket vätska, så varför inte slå två flugor i en smäll och köpa PWO som du kan blanda ut med vätska.

Tänk på att…

Även om du får mycket energi av PWO är det viktigt att inte träna hårdare än kroppen klarar av. Det är även viktigt att inte överdosera PWO, eller att använda produkten under allt för långa tidsperioder, eftersom det kan skada njurarna. Du bör inte heller ta PWO för sent på kvällen, eftersom det kan göra det svårt att sova. Så ta PWO så som instruktionerna anger, för att bara ta del av produktens positiva effekter. Och tänk på att PWO påverkar olika personer på olika sätt, så testa dig fram till vad som passar dig och din kropp bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *