Trapphuset

Första steget in i ditt hem är redan vid byggnadens dörrport. Lukten och känslan av trapphuset, kan framkalla känslor av att vara hemma, precis lika mycket som din hall. En lätt lukt från tvättstugan, eller doften från plantorna vid ingången. Alla trapphus har sin egen prägel. Trapphus är därför en förlängning av ditt eget hem, och kan innebära en viktig del av din trivsel i ditt hem. Därför är det viktigt att ta hand om trapphuset för att även hålla värdet på bostäderna. En bra visning börjar med ett fantastiskt trapphus!

Välkommen hem

Trapphus tar stryk av folk som flyttar in och ut, som trampar runt med sand under vintertid, och färg som blir gammal. En skönhetsbehandling, dvs renovering av trapphuset ökar inte bara värdet på föreningens bostadsrätter, utan har även ett underhållande syfte för andra reparationer.  Det visar även att husets lägenhetsägare tar hand om huset.

Med rätt val av färg så får man ett långvarigt resultat.  Gör ett val som tål stryk, så kommer även trapphuset tåla mer.

Färgen gör mycket

En del av renoveringen är själva målningen. Och bara detta steg kan göra mer än du tror. En ommålning av trapphuset blir som ett uppfriskande lyft. Du får en trivsam miljö i hela trapphuset i ett nafs. Samtidigt kan man välja dekorativa detaljer i målningen eller motiv och göra trapphuset mer karakteristiskt och intressant. Fina trapphus har ett genomtänkt val av färg, lampor och annat.  Med en full renovering kan vi ta hand om allt för dig. Det som behöver fixas med tiden, och annat som bara behöver piffas upp lite då och då.

Marmor och annan lyx

Se till att göra det rätt från början. Välj tidlösa detaljer för ditt trapphus som aldrig blir tråkigt. Ett utmärkt sådant exempel är marmor. De håller vad de lovar och blir aldrig tråkigt. Det finns många liknande val när trapphuset skall renoveras och du kan med glädje utforma din idé precis som du vill. Hjälp finns alltid tillgänglig med smakråd. Hitta dina favoritelement och låt allt kombineras till en helhet som matchar ert hus och förening. Tillsammans trivs man bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *